Despre mine

Programele pe care le dezvolt imbina armonios imbunatatirea starii de sanatate si mentinerea unui echilibru mental-emotional.

Pasiunea mea de a descoperi cele mai eficiente cai pentru mentinerea indelungata a sanatatii corpului, mintii si sufletului a inceput la varsta de 15 ani. Ea m-a condus la sursa cunoasterii, in India si Nepal, cat si alaturi de traineri renumiti.

Atelierele si taberele pe care le-am organizat, cat si experienta consilierii individuale, mi-au intarit credinta ca imbinarea metodelor traditionale, adaptate nevoilor actuale, cu instrumentele moderne de dezvoltare personala are un impact sinergic asupra individului. Efectul este valorificat prin alegerea celor mai simple, eficiente si usor de integrat modalitati de interventie, in lucrul individual si cu grupul.

Filosofia mea de viata este bazata pe lucruri simple si functionale. Sunt atrasa de interactiunea directa cu oamenii si reusesc sa contribui la transformarea acestora.

Acesta este motivul pentru care am decis, dupa 11 ani de “corporatie”, sa imi dedic sprijinul semenilor mei. Celor care isi doresc sa se bucure de viata, sa obtina claritate, noi intelesuri si perspective. Ii inteleg si sunt alaturi de cei care vor sa faca fata cu bine unui program solicitant sau incarcat, sa isi redescopere energia, buna dispozitie si pofta de viata.

Sunt fondatoarea LifeCircle Process.

Testand/Lucrand cu diverse metode si modele ce permit reconectarea integrata a individului la toate aspectele existentei sale, rezultatele obtinute cu LifeCircle Process sunt impresionante, data fiind simplitatea procesului.

LifeCircle Process functioneaza! Pe cat de simplu pare, pe atat de mult este incarcat cu emotie. LifeCircle Process intareste relatia de comunicare cu sine, in relatiile intime si in familie, in mediul de serviciu si in cadrul comunitatii extinse. LifeCircle Process faciliteaza explorarea conflictelor, procesul de luare a deciziilor, rezolvarea unor situatii stagnante de viata, aflarea unor noi perspective si intelegeri.

Ce ma indeamna si mai mult sa pun in practica LifeCircle Process sunt vindecarea emotionala si magia care apar atunci cand dam curs comunicarii din inima si non-ierarhice a Cercului.

“Vino in LifeCircle si da-ti voie ca lucrurile sa se schimbe. Indraznesti? “