Puterea Recunostintei – LifeCircle Process – Level 1

Puterea Recunostintei

18 decembrie 2018, LifeCircle Process Level 1

Experienta ce iti permite sa (re)descoperi puterea recunostintei.


Cat de des te opresti sa apreciezi ceea ce ai in viata?

Am primit un dar de mare valoare. A fi in viata in acest minunat, auto-organizat univers – a lua parte la dansul vietii cu simturi pentru a-l percepe, plamani pentru a-l respira, tesuturi si organe care preiau nutrientii din acesta – este o minune dincolo de cuvinte. Mai mult decat atat, este un privilegiu extraordinar de a trai o viata umana, cu aceasta constiinta auto-reflexiva care aduce constientizare propriilor noastre actiuni si capacitatea de a face alegeri.

Din obisnuinta sau cum Buddha ar spune, din ignoranta, devine atat de usor sa consideram lucrurile ca si cum ni s-ar cuveni de la sine; la fel si cu persoanele din viata noastra, le vedem adesea ca pe un dat.

Recunostinta este puterea de a aprecia ceea ce se este sau ceea se se intampla. A fi recunoscatori ne ajuta sa ne concentram pe lucrurile pozitive din viata noastra, in loc de a ramane blocati in “ceea ce nu merge”. Mai ales in momentele dificile, ne sprijina sa vedem “partea buna” pentru a merge mai departe. Recunostinta “topeste” emotiile distructive (frica, furia) si are capacitatea de a ne schimba starea.


Intalnirea LifeCircle Process din data de 18 decembrie 2018

Te invita sa faci un pas imaginar inapoi, sa iti dai voie sa iesi pentru un timp din istoria personala, sa te distantezi un pic de aceasta, tocmai pentru a intrezari cat de pretioasa si unica este propria existenta, lucrurile si oamenii ce le cuprinde.

Marti, 18 decembrie 2018, ai ocazia de a crea ultimul Cerc al acestui an, inchinat Recunostintei. Te invit sa ne lasam ghidati in propia intelepciune si sa ne dam voie sa cultivam recunostinta in viata noastra.

Vom explora Puterea recunostintei prin introspectie si conversatie valorizata prin LifeCircle Process, ghidata de subiecte care sunt menite sa deschida sufletul.

Prin prezenta si intentia ta manifestata, intalnirea LifeCircle va deveni expresia Recunostintei fata de Viata, Pamant, Semeni.


PRET si modalitate de plata:

 • Contributia de participare este 45 lei pentru o intalnire.  Plata se face online, prin banca sau in ziua intalnirii.

 • In cazul in care intre data inscrierii si data de incepere apar evenimente care te impiedica sa participi, te rugam sa ne anunti imediat pentru a oferi locul urmatoarei persoane aflata pe lista de asteptare.


  CAND se desfasoara?

  Intalnirea LifeCircle – Level 1: “Puterea Recunostintei” are loc marti, pe data de 18 decembrie 2018, intre orele 18:30 si 20:30.


  UNDE?

  Vom desfasura LifeCircle Process la sediul din Victoria Business Center – Piata Victoriei. O data cu inscrierea, vei primi prin e-mail adresa exacta si harta.


  Numarul de locuri este LIMITAT!

  • LifeCircle Process este un demers transformational profund. Te rugam sa te inscrii numai daca ai decis ca este pentru tine.

  • Cand te inscrii, noi iti rezervam locul in LifeCircle. Daca intre data inscrierii si data intalnirii apar evenimente care te impiedica sa participi, anunta-ne imediat.

Inscrie-te apasand butonul de mai jos. In formularul care se va deschide, te rog sa completezi prenumele, numele, adresa de e-mail si numarul de telefon la care te putem contacta. In cel mult 48 de ore eu sau una dintre colegele mele vom lua legatura cu tine.

INSCRIE-TE AICI!


Nu ai facut inca cunostinta cu magia Cercului?

Afla despre LifeCircle Process, relevanta si unicitatea acestui proces, sprijinul pe care ti-l poate oferi, cat si experienta impartasita a celor care l-au parcurs deja, apasand pe link-ul de mai jos.

CE ESTE LifeCircle Process?